9-11 Januari, 2009 -Umeå!

Okej, har fått en efterfrågan att skriva en liten rapport om vad som hände i Umeå i helgen. Lät kul tyckte jag. Ska försöka återberätta så bra jag kan, om jag hittar rätt ord för att beskriva detta fantastiska läger...

På fredagen samlades vi iallafall i Hamnmagasinet. Många gamla ansikten och även många nya! Först körde vi lite presentationer och teambuildningsövningar. Sen tog vi bussen till lokalen på Ersboda. Där delades deltagarna in i grupper efter färdigheter, med varsin coach. Detta läger var det första jag var coach på, riktigt kul tyckte jag, hoppas alla andra tycker det också haha!!
På kvällen höll Kattis Testad grafitti-workshop, som var riktigt kul! Vackra målningar blev det.

På lördagen for vi till lokalen på förmiddagen och skejtade hela dagen. Alla körde riktigt hårt, men fast alla var helt slut peppade alla och kämpade hela tiden! Det tycker jag är det bästa med sånna här camps, den otroligt härliga stämningen bland alla!!!

Även denna kväll höll Kattis workshop, fast denna gång i rapp. Vi fick skriva egna låtar, som många sen framförde! Denna kväll startade vi även en You Skate Girl Umeå förening, alla som ville fick engagera sig och komma med förslag, och till slut hade vi fixat fram en styrelse och massa bra förslag om vad som ska hända inom You Skate Girl det kommande året!

På söndagen var det dags för tävlingarna. Vi drog till lokalen och började skejta, alla sjuuukt peppade!!! Första tävlingen var Game of Skate. Alla körde massa finurliga trix och klarade sig väldigt bra. Men till slut var det ändå bara tre stycken kvar, och det blev riktigt spännande! Efter en lång kamp stod Ida Alatalo kvar som vinnare. Streettävlingen var något alldeles extra. Jag lovar, alla var helt GALNA!!! Nya trix efter trix sattes under tävlingen och trots en del köttande körde alla järnet! Vinnare i street blev Anneli Lewis Skoglund.
Ramptävlingen var också väldigt spännande, där Ina Nederstedt slutade som etta.

Sen hade vi avslutningsmiddag med prisutdelningar och nomineringar. Vi hade runt 20 sponsorer, så ingen gick därifrån tomhänt! Tjejerna fick nomineringar som bl.a. "lägrets gangster", "lägrets gladaste ollie" och "tjejen som inte fattar hur grym hon egentligen är".

Nu vill jag bara tacka alla för ännu ett grymt läger, med grymma, peppande och skejtsugna tjejer!!! Hoppas vi syns igen allihopa, håll ögonen öppna för nya camps o events! Säger bara en sak, YOU SKATE GIRL :D


youskategirl.com kan du läsa om kommande evenemang!

Text: Vicky Malmgren